Hotel Eggerhoff: Prvoklasan komfor po prihvatljivoj cijeni

Hotel Eggerhoff: Prvoklasan  komfor po  prihvatljivoj  cijeni
U Croatian Travelleru volimo objavljivati raskošne hotele s četiri i pet zvjezdica, prikazati čitateljima raskoš, pohvaliti (testiranu) kvalitetu gastronomije, udobnost soba, opremljenost wellnessa.
No još nam je draže dati vrijednu servisnu informaciju, ponuditi, predložiti hotel koji nudi gotovo sve što nude i luksuzni hoteli, ali u za nijansu skromnijem obliku. Eggerhof je upravo takav. U njemu smo boravili u travnju, kad je na Molltaler Gletscheru bilo – savršeno. Ok, na 3000 metara i mora biti savršeno ako je sunčano, dovoljno hladno za sjajno skijanje, dovoljno toplo za ugodno sunčanje.
Hotel Eggerhof je udaljen desetak minuta vožnje od donje stanice podzemnog vlaka za odlazak na ledenjak. Ali je isto tako u strogom centru vrlo lijepog Mallnitza, koji ima vlastito skijalište, Ankogel. Skijalište i za početnike i za ozbiljnu avanturu.
Eggerhof ima tri zvjezdice, koncept je poput većeg pansiona, pa svi oni koji vole obiteljsku atmosferu ovdje pronalaze mir i komfor. Velike sobe, dobro opremljeni wellness, odličan doručak i večera kakvu želimo na skijanju: kalorična, ekstremno ukusna i – obilna.
Eggerhof je izvrstan izbor za mudre skijaše koji se ne razbacuju novcem, ali se ne žele odreži komfora. Dodatna vrijednost; vlak za Salzburg iz Zagreba 4. siječnja kreće u 7:00, već u 12:03 je u Mallnitzu! I tu vas čeka besplatan prijevoz do Eggerhofa.
Može li jednostavnije? (D. F.)

Eggerhofovi paketi

Tjedan u dvokrevetnoj, trokrevetnoj ili obiteljskoj sobi. Doručak, te tri večernja menija, jednom tjedno gala-večera (5 slijedova). Prijevoz od kolodvora do hotela. Ulaz na bazene Tauernbad, wellness centar. Jedno tjedno „snowshoeshiking“. 6-dnevni skipass koji vrijedi za Ankogel, Moelltaler, Heiligenblut, Matrei, Lienz, Goldeck, Katschberg...
Cijena je 535 eura (rođeni 1954.g i stariji), odnosno 555 za seniore, 415 eura za tinejdžere, za djecu (rođ. 2013.g – 2005.g) od 275 do 355 eura, za mlađu samo 80 eura, a oni s nenavršene četiri godine skijaju i borave besplatno.

Info:

www.eggerhof-mallnitz.at
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.