O magazinu

Što je Croatian Traveller?
Magazin o putovanjima namijenjen čitateljima željnim informacija u formama koje ne zamaraju, a privlače pozornost. U proljeće 2014. godine pokrenuli smo u Sloveniji kao franšizno izdanje Slovenian Traveller.

Što nudi čitateljima?
INFORMACIJA - PUTOVANJE - ZADOVOLJSTVO slogan je magazina koji strast za putovajnima prenosi na svakog čitatelja nudeći mu provjereni izbor svjetskih destinacija, a istovremeno približavajući zanimljivosti i znamenitosti zemlje u kojoj živimo.

Profil njegovih čitatelja?
Iako je namijenjen dobnoj skupini od 22 do 60, u Croatian Travelleru podjednako će uživati mlađi kao i oni stariji. Strast za putovanjem lako je prenosiva!

Po čemu se razlikuje od ostalih sličnih izdanja?
Atraktivnost je ono što najprije privlači pogled. Vrhunske fotografi je koje prate tekstovi sa novim novinarskim i uredničkim pristupom. Istovremeno s tiskanim izdanjem Croatian Traveller može se pronaći i na netu na linkovima www.croatiantraveller.eu te www.facebook.com/crotraveller.

Cilj?
Nastaviti kao i do sada i svakim brojem biti sve bolji! Ima li Croatian Traveller potencijala? Naravno, ograničen je samo maštom i voljom uredničkog tima.